team building naslednje generacije

Videoigre kot orodje za grajenje boljših ekip

Vstopite v svet videoiger v GGHQ ob igranju starih klasik ali najnovejših AAA naslovov ter izkusite nepozabljivo gaming zabavo ali izobraževalno izkušnjo!

Videoigre so najhitreje rastoča zabavna industrija, ki je večja od glasbene in filmske skupaj. Igre občasno ali pogosteje igra 75% Slovencev, 30% od tega redno.

Doživite teambuilding naslednje generacije z gaming izkušnjo v GGHQ Studiu!

Button
11

GAMING PCJEV LENOVO S 144HZ CURVED EKRANI

300

kvadratnih metrov površin za igranje

1

SISTEM VIRTUALNE RESNIČNOSTI OCULUS

5.000

retro, POPULARNIH IN najnovejših aaa iger

2

SIMULATORJA VOŽNJE PLAYSEAT + LOGITECH

5

METRSKA DIAGONALA PROJEKTORJA

8

KONZOL PLAYSTATION 5 Z NAJNOVEJŠIMI IGRAMI

16.7M

BARVNA NASTAVLJIVOST AMBIENTA

Načrtujete teambuilding za zaposlene?

Videoigre so medij, ki aktivira z aktivacijo – udeleženci imajo dejansko izkušnjo s participacijo in sodelovanjem, istočasno pa zajamejo pozornosti za le nekaj trenutkov, marveč bistveno dlje, včasih več kot nekaj ur neprekinjeno. Videoigre bodo zagotovile, da bo dogajanje za udeležence vedno pestro.

Stopite v stik digitalno preko video konference ali nas obiščite v studiu ter skupaj najdimo idealno rešitev za vašo zabavo.

ZABAVA ALI IZOBRAŽEVALNO-ZABAVNI TEAMBUILDINGI Z UPORABO VIDEOIGER

Zabavna gaming izkušnja

Za podjetja izvajamo zabavne gaming izkušnje “na ključ” – z znamčenjem lokacije, vključeno hrano in pijačo, vodeno animacijo ter izvedbo pravih e-športnih turnirjev za zaposlene.

Si želite izvesti visoko-tehnološko in izjemno zabavno skupinsko aktivnost za do 50 udeležencev, ki bo zagotovo nekaj novega?

Čaka vas klimatiziran prostor v skupni izmeri 300m2 z nastavljivo barvo ambientalne osvetlitve, skladno z željami naročnika in spodaj navedena oprema. Istočasno so mogoče nadgradnje z vodeno animacijo in programom, prenos v živo s športnim komentiranjem, profesionalno fotografijo in/ali snemanjem povzetnega videa dogajanja.

Oprema v prostoru:

 • do 12 kompletov gaming računalniških sistemov
 • do 2 simulatorja vožnje z do 3 surround televizijami
 • do 8 kompletov konzol PlayStation 5
 • do 2 retro igralni postaji
 • sistem za virtualno resničnost Oculus
 • miza za namizni tenis za igranje in alternativne načine rabe
 • projekcijsko platno s 5-metrsko diagonalo in JBL ozvočenjem
Ciljno usmerjane delavnice

Če iščete poleg zabave tudi napredke v skupinskem delu, komunikaciji in več, ponujamo tudi 6 tematskih izobraževalno-zabavnih teambuildingih z uporabo videoiger.

V ponudbo je vključenih tudi 6 ciljno usmerjenih delavnic, ki kot medij interaktivnosti uporabljajo širok nabor zabavnih videoiger, dogajanje pa vodita Rok Gumzej dipl. soc. ped. in Nuša Klepec, mag. psihologije, ki poleg strokovnih kompetenc imata skupno več kot desetletje izkušenj v svetu videoiger.

Teme teambuildingov so sledeče:

 • “Spoznavanje med oddelki/zaposlenimi”
 • “Izboljšanje učinkovitosti komunikacije v ekipah”
 • “Zdrava tekmovalnost”
 • “Vzpostavljanje zaupanja med člani ekipe”
 • “Sodelovanje med člani ekipe”
 • “Organizacija” 

Vse zgoraj navedene imajo predvideno trajanje med 120 in 150 minut in vključujejo poleg skupinskega igranja tudi psihološke aktivnosti, čas za refleksijo in več.

Izvajamo jih lahko na lokaciji v studiu ali v celoti preko spleta in v enem terminu podpiramo od 8 do 25 udeležencev.

Nabor iger je izjemno širok s knjižnico več kot 500 naslovi in se spreminja glede na izbrano tematiko, kot tudi nivo tehničnega znanja sodelujočih, računalniške opreme uporabnikov in tudi specifičnih želja – če želite, tako kot mlajše generacije, doživeti Fortnite, je tudi to opcija.

ključne informacije

IZJEMNA IZKUŠNJA ZA DO 50 OBISKOVALCEV

Naenkrat računalniki, konzole in simulatorji aktivirajo več kot 20 udeležencev, še enkrat toliko pa se jih medtem lahko udobno druži.

POPOLNA SVOBODA IZBIRE IGER IN STILA IGRANJA

Skladno z vašimi željami, na vse naprave namestimo in pripravimo igre – ko pridete v GGHQ Studio, se lahko posvetite le igranju in zabavi.

ENOSTAVEN DOSTOP IN BREZPLAČNO PARKIRANJE

Lokacija v središču Maribora, z neomejenim številom parkirnih mest v času trajanja aktivnosti – ter pameten brezstični dostop direktno do studia.

TRAJANJE ZABAVE DO 8 UR, TUDI POZNO V NOČ

En termin uporabe zajema maksimalno en delovnik. Če želite igrati zjutraj ali sredi noči, tu ovir ni – časovnico popolnoma prilagodimo željam.

FLEKSIBILNOST PRI IZBIRI PIJAČE IN JEDAČE

Pijačo lahko konzumirate po ugodnih cenah direktno iz našega bara, uredimo lahko catering za vse tipe preferenc, ali pa zagotovite svojo hrano in pijačo.

MOŽNOST TURNIRJEV, LIVESTREAMOV IN SLIKANJA

Izkušnjo lahko nadgradimo z zabavnimi turnirji v igrah, prenašanjem v živo, profesionalno fotografijo dogajanja in še s čim – možnosti so neomejene.

CENA IZVEDBE &
PROSTI TERMINI

V mesecu
je na voljo le še
prostih terminov za izvedbo
– zagotovite si nepozabno gaming izkušnjo in rezervirajte termin še danes!