Date

07 Nov 2021
Expired!

Time

16:00 - 16:00

PGL Major Stockholm 2021 Viewing Party

V mariborskem GGHQ Studiu bodo potekali skupinski ogledi prvega major tekmovanja v CS:GO v zadnjih dveh letih – brezplačno se pridruži dogajanju in si oglej tekme na 5-metrskem projektorju ter v družbi drugih navdušencev nad videoigrami!

Kaj: Po dveh letih se vrača vrhunec tekmovalnega udejstvovanja v svetu najdlje aktivnega strelskega e-športa Counter Strike: Global Offensive – čaka nas epska gledalska izkušnja ob spremljanju neverjetnih akcij, tehnično dovršenega prenosa v živo in najboljših reakcij v svetu ešporta! Pridruži se ogledu velikega finala PGL Major Stockholm 2021 na velikem platnu s profesionalnim JBL ozvočenjem in v družbi drugih navdušencev nad CS:GO in videoigrami!

Poleg ogleda bo izvajana cela vrsta drugih aktivnosti! Organizirali bomo zabavne, nagradne ena na ena turnirje v CS:GO (med njimi 1on1 in 2on2 Aim turnirja ter Surfer Challenge), udeleženci se bodo lahko preizkusili na Red Bull F1 2021 Time Trial Challenge v virtualnem dirkanju in več!
Kje: GGHQ Studio v 2. nadstropju poslovnega objekta na Jezdarski ulici 13, 2000 Maribor. Možnost brezplačnega parkiranja ob objektu (več informacij tukaj).
Kdo: Dogodek organizira AMPX d.o.o. v sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si ter medijskim partnerjem Game Gang in sponzorji Red Bull, Big Bang Slovenija in drugimi.
Pogoji udeležbe: Obvezna predhodna registracija, izkaz izpolnjevanja pogoja PCT (za T veljata antigenski in PCR test, samotestiranje ne) ob prihodu in upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje okužb ter drugih navodil organizatorja.
Cena: Vstop je prost. Stroške izvedbe pokrivamo s prodajo pijače na lokaciji.

Časovnica dogodkov in dogajanja:
Grand Finals
Nedelja, 7. november 2021
17.00: Odprtje prizorišča za javnost
17.30: Predviden pričetek prenosa v živo
18.00: Pričetek celebrity showmatcha
20.00: Predviden pričetek finala v BO5
23.30: Predviden zaključek dogodka

The event is finished.